Echolotas Deeper PRO

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 68 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 68 taškai kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 9,86 EUR.


199,00 EUR

Turime

Echolotas Deeper PRO, tai naujausias, visų gerai žinomo echolo Deeper atnaujinimas. Pagrindinė naujiena ta, kad nuo šiol Deeper išmanusis sonaras naudos, nebe Bluetooth ryšį, o WIFI.

Smulkiau

Radai pigiau? Susisiek su mumis, pasiūlysime geriau!
Pirk išsimokėtinai

Echolotas Deeper PRO, tai naujausias, visų gerai žinomo echolo Deeper atnaujinimas. Pagrindinė naujiena ta, kad nuo šiol Deeper išmanusis sonaras naudos, nebe Bluetooth ryšį, o WIFI, ko pasekoje Deeper PRO veikimo atstumas padidėja iki 100m., taip pat Deeper PRO, dugno skenavimas padidėja iki 70m, skanavimo greitis padidėja iki 15 kartų per sekundę.

Echolotas veikia 2 spinduliais: 290kHz ir 90kHz. 

Su Deeper Smart Fishfinder Jums tereiks vienintelio įrenginio bet kokio tipo žvejybai. Dėka mažų įrenginio gabaritų ir plataus veikimo diapazono galėsite pasiekti net ir tas vietas, kurių neįmanoma pasiekti su įprastiniais echolotais. Echolotą galėsite naudoti nuo kranto, iš valties, plausto ar kanojos. Dėl unikalios belaidės technologijos, informaciją apie žuvies buvimo vietą, dugno struktūrą, vandens temperatūrą ir kitus svarbius duomenis galėsite gauti bet kur, nepaisant pasirinktos žūklės vietos, būdo ar laiko. Deeper sonaras pavers Jūsų išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį į aukščiausios raiškos, patį kompaktiškiausią echolotą. Dviejų dažnių sonaro spindulys leis dar plačiau ir aiškiau matyti kas vyksta po vandeniu.

Deeper sonaras yra labai kompaktiškas, tik 6.5 cm skersmens, pagamintas taip, kad jo neįmanoma pažeisti vandeniu. Ličio polimerų baterija užtikrina iki 4 valandų nenutrūkstamo darbo. Sonaras gali būti pakrautas tiek pajungus jį į elektros tinklą, tiek naudojant Micro USB kabelį.  

Deeper sonaro mobili aplikacija leis Jums apžvelgti orų prognozę, mėnulio fazes, kalendorių. Galėsite nupaveiksluoti žuvį neišjungdami mobiliosios aplikacijos. Aplikacija leis Jums dalintis savo žvejybos įspūdžiais ir laimikiais tiesiai iš žvejybos vietos. Daugiau apie mobiliąją aplikaciją. 

Deeper sonaras turi tris skirtingus tvirtinimo taškus, kad kuo geriau atitiktu pasirinktą žvejybos būdą ir suteiktų kuo daugiau informacijos. 

Deeper Smart Fishfinder echolotui gamintojas suteikia 12 mėnesių garantiją, baterijos garantija - 90 dienų.

Svarbu:

Deeper echoloto baterija turi būti įkraunama bent kartą per tris mėnesius!

Išmanusis telefonas nėra įskaičiuotas į sonaro kainą. Pasitikrinti ar Jūsų išmanusis telefonas galės palaikyti mobiliąją aplikaciją, galite ČIA.

 

Turite klausimų?

Skambinkite: +37061030999

Rašykite: info@gelezinislydys.lt

Parašyti atsiliepimą

Echolotas Deeper PRO

Echolotas Deeper PRO

Echolotas Deeper PRO, tai naujausias, visų gerai žinomo echolo Deeper atnaujinimas. Pagrindinė naujiena ta, kad nuo šiol Deeper išmanusis sonaras naudos, nebe Bluetooth ryšį, o WIFI.

Parašyti atsiliepimą